Aardlekschakelaar plaatsen

Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Veiligheidssysteem

Een aardlekschakelaar is een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat het elektrische netwerk niet overbelast raakt. Dit doet de aardlekschakelaar door het netwerk tijdig uit te schakelen, waarbij het gevaarlijke situaties voorkomt, zoals brand of beschadiging aan apparatuur. Het is echter ook een beperking als je behoefte hebt aan meer elektrische apparatuur. Wanneer de grens wordt overschreden zal het netwerk direct worden uitgeschakeld. Om dit aan te passen is vaak een extra groep nodig met een extra aardlekschakelaar. Gelukkig kunnen onze experts deze extra benodigdheden snel en vakkundig voor je plaatsen.

Controleer de aardlekschakelaar!

Omdat de aardlekschakelaar zo belangrijk is voor de veiligheid van jouw woning is het wenselijk dat hij regelmatig gecontroleerd wordt. Dit kun je gemakkelijk zelf doen.

  • Zoek de aardlekschakelaar in de meterkast
  • Druk op de knop waar 'T' op staat: het elektrische systeem schakelt zichzelf nu uit
  • De aardlekschakelaar is defect als het elektrische systeem niet wordt uitgeschakeld

Als de aardlekschakelaar niet meer naar behoren functioneert, is het noodzakelijk dat je een nieuwe laat plaatsen. Het systeem loopt het gevaar om onopgemerkt overbelast te raken als je het plaatsen van een nieuw model niet laat doen.

Elektrische groep uitbreiden

Ben je bezig met een verbouwing of vind je dat je over te weinig capaciteit beschikt wat betreft het elektrische net? Om een eventuele uitbreiding van het net op te vangen is het vaak nodig om een extra aardlekschakelaar te plaatsen. Zo raakt het systeem niet overbelast door de nieuwe hoeveelheid apparaten. Ook kunnen er, na het plaatsen van een nieuwe groep, apparaten worden aangesloten die een veel groter verbruik hebben. Een extra groep en aardlekschakelaar bieden je dus vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van elektra. Laat dit plaatsen door onze elektriciens voor optimaal wooncomfort!

Wat zeggen onze klanten?

De afgelopen weken is er veel ingebroken in onze straat. Wij hebben via Elektriciens.org een intercom laten installeren, op deze manier weten wij tenminste wie er voor de deur staat…

- Lars Aalts uit Rosmalen

Dit weekend is er bij ons vandalisme geweest, op de oprit. Nu hebben we een videobewakingscamera ingesteld, zo kunnen wij altijd alles in de gaten houden en beelden terugkijken…

- Jort Punt uit Lochem

Wij zijn erg tevreden met de elektricien die we via deze site gevonden hebben. Hij heeft veel ervaring met verschillende situaties waardoor hij ons altijd helpt als we storing of…

- Owen Puig uit Diemen

Vraag onze experts om advies

Twijfel je over de veiligheid van het elektriciteitsnet of wil je weten wat de mogelijkheden zijn om het elektriciteitsnet uit te breiden voor jouw woning? Aarzel niet en kom via Elektriciens.org in contact met de beste elektriciens uit heel Nederland. Wij beschikken over een bijzonder groot netwerk van elektriciens en vakmensen door het hele land. Er is dus altijd wel een specialist bij jou in de buurt beschikbaar voor het plaatsen van elektra!

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.