Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Brandpreventie

Een brand richt vrijwel altijd ongelooflijk veel schade aan. Niet alleen richt brand financiële schade aan, maar ook het milieu of dierbare persoonlijke bezittingen kunnen schade ondervinden aan brand. De focus van Elektriciens.org is gericht op brandpreventie, schadebeperking en bovenal het nemen van verantwoordelijkheid.

Je kunt bij ons terecht voor alles wat van belang is omtrent brandbeveiliging. Denk hierbij aan advies, installatie, jaarlijks onderhoud en controle van alle brandbeveiliging installaties. Onze vakmannen staan paraat om je doeltreffend te adviseren over brandbeveiliging aan de hand van de bij jou uit te voeren werkzaamheden.

Onderhoud van brandbeveiliging

Je kunt kosten en het milieu sparen en tegelijkertijd de levensduur van de brandbeveiliging verlengen door regelmatig onderhoudswerkzaamheden te laten uitvoeren. Door jaarlijks controles ten uitvoer te laten brengen voldoe je als beheerder van een gebouw aan de wettelijke verplichtingen.

Sterker nog, je hoeft je geen zorgen te maken over problemen met de brandweer of verzekering als er zich onverhoopt toch calamiteiten voordoen. Ook verkeer je in de wetenschap dat je er alles aan hebt gedaan om schade en eventuele slachtoffers bij een brand tot een minimum te beperken.

Je kunt bij onze vakmannen terecht voor de uitvoer van verschillende onderhoudswerkzaamheden aan de brandbeveiliging:

  • Jaarlijks onderhoud van blusmiddelen en aan nood- & vluchtwegverlichting
  • Het ontwikkelen van een bedrijfsnoodplan of het aanpassen van vluchtwegplattegronden
  • Overig onderhoud aan droge blusleidingen, BHV- koffers, en AED’s

Door de ervaring en specialistische kennis van onze vakmannen word je een efficiënte oplossing geboden wat betreft brandbeveiliging. Onderneem nu actie en schakel een expert van Elektriciens.org in om erge schade en hoge kosten te voorkomen ten gevolge van een eventuele brand.

Wat zeggen onze klanten?

Toen we te maken kregen met een stroomstoring wilden we snel een goede elektricien die alles weer zou oplossen. Gelukkig was onze elektricien die we via deze site vonden…

- Milan Lage uit Moerkapelle

Wij wilden onze groepenkast uitbreiden zodat we meer apparaten kunnen aansluiten. Ik durf hier zelf niet aan te beginnen, voor dit soort klusjes schakel ik liever een specialist in…

- Dean Nieuwstraten uit Made

De afgelopen weken is er veel ingebroken in onze straat. Wij hebben via Elektriciens.org een intercom laten installeren, op deze manier weten wij tenminste wie er voor de deur staat…

- James Jacobi uit Lunteren

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.