Domotica installatie

Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Wat is domotica?

Domotica regelt het automatisch aan- en uitschakelen van elektrische apparaten. Enkele voorbeelden hiervan zijn automatische verlichting, thermostaat of schuifdeuren. Met behulp van moderne elektrotechnische en elektronische systemen zijn intelligente oplossingen bedacht die de zelfstandigheid, de veiligheid en het comfort kunnen verhogen. Domotica bevat vooraf gedefinieerde functionaliteiten en is de verzamelnaam voor alle denkbare elektrotechnische voorzieningen in jouw woning. Een voordeel van de installatie van een domotica systeem is dat je woning zeer eenvoudig aangepast kan worden aan veranderende behoeftes. Een enkele herprogrammering is voldoende, waarbij de toetsen simpelweg een andere functie krijgen.

Domotica installatie voor jouw woning

Verlang je naar een gedeeltelijk of volledig geautomatiseerde woning? Wil je graag comfort, gebruiksgemak, veiligheid en energiebesparing combineren? Dromen worden werkelijkheid met de installatie van draadloze domotica. Bedien jouw elektronica tegelijkertijd met één enkele druk op de knop!

Er zijn vele mogelijkheden met een domotica installatie:

  • Creëer verschillende soorten sferen, bijvoorbeeld een romantische sfeer met weinig licht en dromerige muziek of een werksfeer met veel licht en zonder muziek.
  • Schakel de nachtstand in, waarbij een bewegingsdetector bij een beweging onmiddellijk alle lichten in je woning activeert.
  • Voorkom inbraken tijdens je vakantie met een vakantiestand, waarbij de lampen aan- en uitgaan in verschillende vertrekken op van tevoren geprogrammeerde tijden.
  • Signaleer een ongeval in jouw woning door het inschakelen van mobiliteitsbewaking met behulp van bewegingssensoren en/of camera’s, waarbij er drie contactpersonen op de hoogte kunnen worden gebracht.
  • Verander de woonkamer in een thuisbioscoop door domotica installatie te koppelen aan multimedia apparatuur.
  • Bespaar energie door het automatisch laten sluiten van deuren, doven van lichten en verlaging van de temperatuur bij het verlaten van je woning.

Wat zeggen onze klanten?

De afgelopen weken is er veel ingebroken in onze straat. Wij hebben via Elektriciens.org een intercom laten installeren, op deze manier weten wij tenminste wie er voor de deur staat…

- Melle Roosenboom uit Uithoorn

Wij wilden onze groepenkast uitbreiden zodat we meer apparaten kunnen aansluiten. Ik durf hier zelf niet aan te beginnen, voor dit soort klusjes schakel ik liever een specialist in…

- Noud Timmermans uit Gorinchem

Aangezien we toch met de verbouwing bezig waren van onze woning wilden we elektriciteit kabel laten verleggen naar de zolder. Een echte man-cave staat al jarenlang boven aan…

- Bjorn Velderman uit Hoogeveen

Kosten van installatie

Het creëren van een fantastische woning, gekenmerkt door comfort, gebruiksgemak en veiligheid gaat gepaard met bepaalde kosten. Bij Elektriciens.org kun je zelf de grootte van het budget bepalen. Om inzicht te krijgen in de kosten van de verbouwing wordt er van tevoren overlegd met een expert over de mogelijkheden. Hierdoor kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Voor relatief een lage uitgave kunnen verscheidene elektrotechnische en elektronische systemen een prettigere woonomgeving realiseren.

Schakel Elektriciens.org in om jouw ideale woning te creëren door een grondige automatisering en laat je verbluffen door het eindresultaat die je stoutste dromen zal overtreffen! Voor domotica installatie neemt je contact met ons op.

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.