Elektrische keukenapparatuur

Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Vakkundige installatie

Je keuken is waarschijnlijk gevuld met allerlei elektrische apparaten. Het is dus van belang om op deskundige wijze het elektrische keukenapparatuur te laten installeren. Onze vakmannen staan met een grote hoeveelheid kennis en ervaring paraat om alle aanwezige elektrische apparatuur vakkundig te installeren.

Belang van geschikte installatie

De laatste jaren is het aantal elektrische machines in keukens toegenomen. De installatie van elektrische keukenapparatuur vraagt om een deskundige aanpak: er moeten immers genoeg aansluitmogelijkheden voor jouw toestellen zijn. Bovendien wil je kortsluiting door overbelasting voorkomen. Elektriciens.org is gespecialiseerd in het realiseren van geschikte aansluitmogelijkheden voor allerlei elektrische keukenapparatuur, zoals kooktoestellen, ovens, afzuigkappen, vaatwasmachines en allerlei kleinere huishoudelijke machines.

Bij het gebruik van meerdere apparaten is het verstandig om meerdere eindgroepen te installeren. Het aantal wandcontactdozen voor algemeen gebruik in een keuken bestaat in de meeste huishoudens uit tien enkelvoudige of vijf dubbele contactdozen en drie lichtaansluitpunten. Het is wenselijk om de aansluitpunten over ten minste twee eindgroepen te verdelen.

Installeren door een ervaren elektricien

Heb je geen zin of tijd om het elektrische keukenapparatuur te installeren of beschik je eenvoudigweg niet over de benodigde vakkennis? Geen probleem! Elektriciens.org garandeert kwaliteit bij elke grote of kleine klus die moet worden uitgevoerd. Neem contact met ons op voor een overzicht van alle mogelijkheden en het krijgen van een bekwaam advies. Samen met jou wordt er gekeken naar de meest efficiënte oplossing passend bij jouw situatie. Wij adviseren je graag over de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Wat zeggen onze klanten?

Aangezien we toch met de verbouwing bezig waren van onze woning wilden we elektriciteit kabel laten verleggen naar de zolder. Een echte man-cave staat al jarenlang boven aan…

- Lenn Pieters uit Berkel en Rodenrijs

De afgelopen weken is er veel ingebroken in onze straat. Wij hebben via Elektriciens.org een intercom laten installeren, op deze manier weten wij tenminste wie er voor de deur staat…

- Nick Jochems uit Wijchen

Van het 1 op het andere moment kwam het volledige huis zonder stroom te zitten. Zelfs de hoofdschakelaar sloeg er steeds uit. Ik had geen idee waar het probleem kon liggen…

- Timo Dubois uit Balk

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.