Elektrische keukenapparatuur

Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Vakkundige installatie

Je keuken is waarschijnlijk gevuld met allerlei elektrische apparaten. Het is dus van belang om op deskundige wijze het elektrische keukenapparatuur te laten installeren. Onze vakmannen staan met een grote hoeveelheid kennis en ervaring paraat om alle aanwezige elektrische apparatuur vakkundig te installeren.

Belang van geschikte installatie

De laatste jaren is het aantal elektrische machines in keukens toegenomen. De installatie van elektrische keukenapparatuur vraagt om een deskundige aanpak: er moeten immers genoeg aansluitmogelijkheden voor jouw toestellen zijn. Bovendien wil je kortsluiting door overbelasting voorkomen. Elektriciens.org is gespecialiseerd in het realiseren van geschikte aansluitmogelijkheden voor allerlei elektrische keukenapparatuur, zoals kooktoestellen, ovens, afzuigkappen, vaatwasmachines en allerlei kleinere huishoudelijke machines.

Bij het gebruik van meerdere apparaten is het verstandig om meerdere eindgroepen te installeren. Het aantal wandcontactdozen voor algemeen gebruik in een keuken bestaat in de meeste huishoudens uit tien enkelvoudige of vijf dubbele contactdozen en drie lichtaansluitpunten. Het is wenselijk om de aansluitpunten over ten minste twee eindgroepen te verdelen.

Installeren door een ervaren elektricien

Heb je geen zin of tijd om het elektrische keukenapparatuur te installeren of beschik je eenvoudigweg niet over de benodigde vakkennis? Geen probleem! Elektriciens.org garandeert kwaliteit bij elke grote of kleine klus die moet worden uitgevoerd. Neem contact met ons op voor een overzicht van alle mogelijkheden en het krijgen van een bekwaam advies. Samen met jou wordt er gekeken naar de meest efficiënte oplossing passend bij jouw situatie. Wij adviseren je graag over de verschillende toepassingsmogelijkheden.

Wat zeggen onze klanten?

Wij wilden onze groepenkast uitbreiden zodat we meer apparaten kunnen aansluiten. Ik durf hier zelf niet aan te beginnen, voor dit soort klusjes schakel ik liever een specialist in…

- Mats Schenk uit Driebergen-Rijsenburg

Dit weekend is er bij ons vandalisme geweest, op de oprit. Nu hebben we een videobewakingscamera ingesteld, zo kunnen wij altijd alles in de gaten houden en beelden terugkijken…

- Chris Holthuis uit Leidschendam

Aangezien we toch met de verbouwing bezig waren van onze woning wilden we elektriciteit kabel laten verleggen naar de zolder. Een echte man-cave staat al jarenlang boven aan…

- Alexander Die Bont uit Drunen

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.