Groepenkast uitbreiden

Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Kies voor uitbreiding

Wil je gebruik maken van grote elektrische apparaten, maar ben je bang dat je het systeem overbelast? Het kan verstandig zijn om de groepenkast te laten uitbreiden, zodat je tegelijkertijd meerdere apparaten kunt gebruiken.

De elektriciens van Elektriciens.org regelen dit graag voor je! Onze experts leveren veilige, duurzame en bovenal hoogwaardige groepenkasten. Kies je voor uitbreiden, dan zul je nooit meer beperkt worden door de capaciteiten van het elektrische systeem.

Het belang van een goede groepenkast

Een goede groepenkast biedt een veilige en betrouwbare basis voor jouw elektrische installaties. Als je aan de groepenkast problemen of beperkingen ondervindt, zul je niet het gewenste resultaat bereiken van het gehele elektrische systeem. Om het elektranet zo stabiel mogelijk te maken zorgen onze specialisten ervoor dat jouw groepenkast voldoet aan alle veiligheidseisen. Zo kom je nooit voor nare verrassingen te staan en kun je met een gerust hart genieten van een betrouwbaar systeem.

Groepenkast op maat laten uitbreiden

Als je besluit om de groepenkast te laten uitbreiden wil je natuurlijk niet meer betalen dan nodig is. Daarom zullen onze elektriciens precies berekenen hoeveel groepen er in de nieuwe groepenkast nodig zijn. Op deze manier halen wij het optimale uit het elektrische systeem. Je hebt dan genoeg ruimte om alle apparaten te installeren die je wilt, maar je hoeft niet te betalen voor capaciteit die je niet gaat gebruiken.

Het uitbreiden van een groepenkast vraagt om een deskundige werkwijze. Er zijn namelijk een aantal punten waar je rekening mee dient te houden. Denk bij het uitbreiden aan:

  • Het juiste gebruik van de aardlekbeveiliging en de hoofdschakelaar
  • Het gebruik van bekabelingsdiameters die goed aansluiten bij uw systeem
  • Toepassing van de juiste waardes voor installatie-automaten
  • De oude groepenkast dient ook gecontroleerd te worden

Wat zeggen onze klanten?

Van het 1 op het andere moment kwam het volledige huis zonder stroom te zitten. Zelfs de hoofdschakelaar sloeg er steeds uit. Ik had geen idee waar het probleem kon liggen…

- Yannick Jaceps uit Bemmel

Toen we te maken kregen met een stroomstoring wilden we snel een goede elektricien die alles weer zou oplossen. Gelukkig was onze elektricien die we via deze site vonden…

- Xavi Verheuvel uit Hilversum

Wij wilden onze groepenkast uitbreiden zodat we meer apparaten kunnen aansluiten. Ik durf hier zelf niet aan te beginnen, voor dit soort klusjes schakel ik liever een specialist in…

- Philip Meyer uit Nieuw-Vennep

Zie je het eigenlijk niet zitten om het uitbreiden van de oude groepenkast zelf te doen? Geen probleem! Twijfel niet langer en schakel Elektriciens.org in om op veilige en betrouwbare wijze de groepenkast te laten uitbreiden.

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.