Groepenkast vervangen

Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Veilig en zorgvuldig

Levert de storing in de groepenkast je aanzienlijk veel hinder op? Is de bestaande meterkast nog niet uitgerust met een aardlekschakelaar? Elektriciens.org is jouw redder in nood wat betreft alle mogelijke problemen die zich kunnen voordoen bij het groepenkastsysteem.

Onze elektriciens vervangen op veilige en zorgvuldige wijze de groepenkast met geschikt materiaal.

Het belang van een groepenkast

Onderschat het belang van een goed functionerende groepenkast niet! Het fungeert als de belangrijkste schakel in het elektriciteitsnetwerk van jouw woning. Een groepenkast is namelijk verantwoordelijk voor het verdelen van binnenkomende stroom over de verschillende groepen in jouw woning. Wanneer je je regelmatig in het donker bevindt vanwege overbelasting, is het wellicht tijd om een elektricien in te schakelen voor het uitbreiden of vervangen van de meterkast.

Moderne groepenkast

Met een moderne groepenkast is het mogelijk om meerdere apparaten tegelijkertijd in te schakelen zonder dat het netwerk overbelast raakt. Het vervangen van een verouderd model gaat veelal gepaard met het installeren van een aardlekschakelaar. Als er sprake is van een kortsluiting wordt de verantwoordelijke groep door de aardlekschakelaar direct uitgeschakeld ter voorkoming van schokken of brand. Kortom, het vervangen van de oude meterkast zorgt voor meer gebruiksgemak en is bovendien ook veiliger in gebruik.

Waarom Elektriciens.org?

De veiligheid kan in het geding komen als je groepenkast niet voldoende is uitgerust om je woning van de benodigde stroom te voorzien. Bij het vervangen of uitbreiden ervan zorgen de monteurs voor goede aansluitingen en tevens wordt er een veiligheidsinspectie van de gehele groepenkast uitgevoerd. Alle producten en bijbehorende materialen zijn van uitstekende kwaliteit en uiteraard conform de wettelijk gestelde normen. Onze elektriciens vervangen op correcte wijze met de juiste koppelingen en aansluitingen op het hoofdnetwerk.

Een groepenkast vervangen is een flinke klus, maar de bij ons aangesloten elektriciens nemen al jouw zorgen uit handen. Voorkom hinder, kortsluiting, of zelfs brand, en neem vandaag nog contact op met Elektriciens.org. Onze elektriciens gaan vervolgens zo spoedig mogelijk voor je aan de slag!

Wat zeggen onze klanten?

De afgelopen weken is er veel ingebroken in onze straat. Wij hebben via Elektriciens.org een intercom laten installeren, op deze manier weten wij tenminste wie er voor de deur staat…

- Ravi Heijmans uit Rosmalen

Aangezien we toch met de verbouwing bezig waren van onze woning wilden we elektriciteit kabel laten verleggen naar de zolder. Een echte man-cave staat al jarenlang boven aan…

- Oscar Lensen uit Nieuwerkerk aan den IJssel

Een expert via deze website heeft onze stroomstoring snel en kundig opgelost. Wij zijn echt afhankelijk van de stroom en kunnen niet te lang zonder, gelukkig hoefde dit ook niet dank…

- Maurits Brouwer uit Deventer

Van het 1 op het andere moment kwam het volledige huis zonder stroom te zitten. Zelfs de hoofdschakelaar sloeg er steeds uit. Ik had geen idee waar het probleem kon liggen…

- Mees Brandon uit Enkhuizen

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.