Hotelschakeling aanleggen

Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Meerdere schakelaars

Ben je van plan om een lamp te plaatsen aan de muur of plafond en je wilt deze het liefst kunnen bedienen met twee schakelaars op verschillende plaatsen? Het laten aanleggen van een hotelschakeling biedt uitkomst! Je bent bij Elektriciens.org aan het juiste adres voor het deskundig aanleggen van een hotelschakeling in of rondom jouw woning.

Wat is een hotelschakeling?

Een hotelschakeling bedient een apparaat met twee of meer schakelaars. De naam is afkomstig van de functie die de hotelschakeling vroeger vervulde: een systeem met als doel het voorkomen van het veelvuldige en overbodige gebruik van energie in hotels. Met een hotelschakeling is het namelijk alleen mogelijk om één lichtbron tegelijkertijd te laten branden.

In feite is de hotelschakeling een parallel circuit, dat onderbroken of doorgetrokken kan worden. Als circuit A gesloten is brandt de lamp. Als je de lamp bij één schakelaar uitschakelt, dan verplaatst de schakelaar naar circuit B. Wanneer je de andere schakelaar inschakelt om de lichtbron te activeren, verplaatst ook deze schakelaar naar het tweede circuit. De lamp brandt! Wanneer je één van de schakelaars weer verplaatst naar circuit A, brandt de lamp niet meer.

Nog niet helemaal overtuigd over het aanleggen van een energiebesparende hotelschakeling? Schroom niet om contact op te nemen met Elektriciens.org voor meer tips en adviezen wat betreft het aanleggen van een hotelschakeling.

Elektriciens.org: veilig en gemakkelijk

Heb je geen zin of tijd voor het aanleggen van een hotelschakeling of beschik je eenvoudigweg niet over de benodigde vakkennis? Geen probleem! Elektriciens.org garandeert kwaliteit bij elke grote of kleine klus die moet worden uitgevoerd. Onze vakmannen hebben aanzienlijke kennis en ervaring in het vervaardigen en aanleggen van hotelschakelingen. Bovendien is werken aan het stroomnetwerk niet zonder gevaren en kan het aanleggen van een foute aansluiting direct of achteraf kortsluiting veroorzaken.

Het is dus zowel veiliger als makkelijker om een ervaren elektricien jouw netwerk te laten aanleggen. Twijfel daarom niet langer en schakel ons in om een perfect resultaat zonder gedoe te verkrijgen.

Wat zeggen onze klanten?

De afgelopen weken is er veel ingebroken in onze straat. Wij hebben via Elektriciens.org een intercom laten installeren, op deze manier weten wij tenminste wie er voor de deur staat…

- Milan Brouwer uit Sint-Annaparochie

Aangezien we toch met de verbouwing bezig waren van onze woning wilden we elektriciteit kabel laten verleggen naar de zolder. Een echte man-cave staat al jarenlang boven aan…

- Kyan Brands uit Oud-Beijerland

Wij wilden onze groepenkast uitbreiden zodat we meer apparaten kunnen aansluiten. Ik durf hier zelf niet aan te beginnen, voor dit soort klusjes schakel ik liever een specialist in…

- Maxim Demmendaal uit Vleuten

Wij zijn erg tevreden met de elektricien die we via deze site gevonden hebben. Hij heeft veel ervaring met verschillende situaties waardoor hij ons altijd helpt als we storing of…

- Olivier Mens uit Berkel-Enschot

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.