Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Extra veiligheid

Lijkt het je ideaal om te kunnen zien wie er voor de deur staat voordat je open doet? Of wil je graag met één druk op de knop de voordeur op afstand openen? Bij Elektriciens.org ben je aan het juiste adres: wij bieden allerlei scherp geprijsde intercomsystemen van uitstekende kwaliteit.

Waarom een intercomsysteem?

Intercomsystemen worden voornamelijk toegepast in appartementencomplexen. Als bewoner van een flat kun je immers niet zien wie er beneden aanbelt. Een intercomsysteem maakt het mogelijk om op afstand met een bezoeker te communiceren via een spreek- luisterverbinding en/ of een beeldverbinding. Je kunt op individuele wijze benaderd worden door bezoekers met een enkele druk op de knop. In jouw woning kun je vervolgens zien en/of horen wie de bezoeker is, en kun je bepalen of de bezoeker wel of niet naar binnen mag. Wij leveren intercomsystemen met een zeer goede geluidskwaliteit. Overigens is het ook mogelijk om het intercomsysteem te koppelen aan je mobiel of vaste telefoon.

Intercomsystemen vergroten de veiligheid

Een intercomsysteem kan een belangrijke bijdrage leveren aan de beveiliging van een gebouw. Het is immers mogelijk om van afstand te horen en te zien wie er voor de voordeur staat. Een intercomsysteem kan ook fungeren als veiligheidscamera en houdt toezicht op alle mensen die gedurende een bepaalde tijd binnenkomen. Met behulp van een intercomsysteem kan het vandalisme binnen een gebouw worden verminderd. Kortom, intercomsystemen leveren een bijdrage aan de veiligheid in jouw eigen woning of gebouw, en zorgen bovendien voor meer comfort en zelfstandigheid in het geval van ziekte, handicap of ouderdom.

Er zijn vele toepassingsmogelijkheden wat betreft de aanschaf en installatie van een intercomsysteem. Schroom niet om contact op te nemen met Elektriciens.org voor meer informatie en adviezen. Vergroot het gemak en veiligheid met de aanschaf van een intercomsysteem!

Wat zeggen onze klanten?

De afgelopen weken is er veel ingebroken in onze straat. Wij hebben via Elektriciens.org een intercom laten installeren, op deze manier weten wij tenminste wie er voor de deur staat…

- Raf Korsman uit Bemmel

Een expert via deze website heeft onze stroomstoring snel en kundig opgelost. Wij zijn echt afhankelijk van de stroom en kunnen niet te lang zonder, gelukkig hoefde dit ook niet dank…

- Maxim Bartels uit Noordwijk

Wij wilden onze groepenkast uitbreiden zodat we meer apparaten kunnen aansluiten. Ik durf hier zelf niet aan te beginnen, voor dit soort klusjes schakel ik liever een specialist in…

- Jorn Heinrichs uit Bovenkarspel

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.