Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Inspectie

NEN is de afkorting van ‘Nederlandse Norm’ en is onder te verdelen in de NEN 1010 en de NEN 3140. De NEN is de standaard waarin alle Nederlandse normen voor aanleg, onderhoud en beheer van elektrische installaties zijn opgenomen.

De NEN 3140 bestaat uit voorschriften voor veilig gebruik, veilig werk aan een installatie, de periodieke inspectie van elektrische apparaten, en de inspectie van bestaande elektrische installaties.Het voornaamste doel van de NEN 3140 is het voorkomen van aanrakingsgevaar, storingen en brandgevaar.

Verschil NEN 1010 en NEN 3140

De nieuwe installaties worden geïnspecteerd volgens de NEN 1010 en uw bestaande installaties worden geïnspecteerd volgens de NEN 3140. De NEN 1010 omschrijft veiligheidsbepalingen voor de opbouw van laagspanningsinstallaties, inclusief de opleverinspectie. De NEN 3140 is vooral van belang voor de dagelijkse bedrijfsvoering en omschrijft veiligheidsbepalingen voor de bedrijfsvoering van laagspanningsinstallaties.

Keuring elektrische arbeidsmiddelen

Onze vakmannen zijn specialisten op het gebied van het uitvoeren van de NEN 3140 inspectie: het is verplicht bij Elektriciens.org om als vakman een praktijkgerichte cursus te volgen. Iedere vakman zal het volgende uitvoeren bij een NEN 3140:

  • Er wordt een visuele inspectie uitgevoerd van de aangeboden arbeidsmiddelen
  • Met behulp van een metratester 4 wordt een isolatiemeting van de middelen uitgevoerd
  • Er wordt een meting verricht van de opgenomen stroom
  • Er wordt een beproeving uitgevoerd op de goede werking
  • Een inspectieblad wordt ingevuld per aangeboden arbeidsmiddel
  • Het aangeboden arbeidsmiddel wordt voorzien van een sticker bij goedkeuring

Twijfel niet langer en schakel Elektriciens.org in om een grondige NEN 3140 inspectie uit te laten voeren betreffende de elektrische installatie. Zo kun je altijd met een gerust hart vertrouwen op een veilig elektrisch netwerk.

Wat zeggen onze klanten?

Wij wilden onze groepenkast uitbreiden zodat we meer apparaten kunnen aansluiten. Ik durf hier zelf niet aan te beginnen, voor dit soort klusjes schakel ik liever een specialist in…

- Noah Kuit uit Groesbeek

De afgelopen weken is er veel ingebroken in onze straat. Wij hebben via Elektriciens.org een intercom laten installeren, op deze manier weten wij tenminste wie er voor de deur staat…

- Jim Verhagen uit Geldermalsen

Een expert via deze website heeft onze stroomstoring snel en kundig opgelost. Wij zijn echt afhankelijk van de stroom en kunnen niet te lang zonder, gelukkig hoefde dit ook niet dank…

- Jochem Hexspoor uit Goirle

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.