Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Gevoel van veiligheid

Wil je noodverlichting laten installeren omdat het een gevoel van veiligheid geeft, of ben je verplicht om het gebouw te voorzien van noodverlichting vanwege de normeringen NEN 6088 en NEN-EN 1838?

Bij Elektriciens.org ben je aan het juiste adres wat betreft de aanschaf, installatie en reparatie van noodverlichting met een uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs.

Waarom noodverlichting installeren?

Noodverlichting is de verlichting die in werking treedt als de normale verlichting uitvalt door een stroomstoring. In het geval van stroomuitval maakt noodverlichting de vluchtwegen en hulpmiddelen zichtbaar, en wijst je veilig en tijdig de weg naar de dichtstbijzijnde nooduitgang. Het is aangesloten op het lichtnet en heeft bovendien een batterij als noodvoorziening.

Daarnaast is noodverlichting voorzien van diverse pictogrammen die de weg wijzen naar beschikbare nooduitgangen. Voor de installatie en voor het onderhoud van de noodverlichting kun je altijd de hulp van onze vakmannen inschakelen.

Verschillende soorten noodverlichting

  • Wanneer er sprake is van spanningsuitval gaan de armaturen branden dankzij de noodverlichting en kun je met voldoende licht op zoek naar de nooduitgang.
  • Vluchtwegverlichting maakt het mogelijk dat je op een veilige manier een gebouw kunt verlaten.
  • Wanneer er sprake is van spanningsuitval, is er toch voldoende licht aanwezig dankzij een anti-paniekverlichting en kun je op een veilige manier het gebouw verlaten via de nooduitgangen.
  • Een nooduitgang moet voorzien worden van nooduitgang-verlichting, zodat je op eenvoudige wijze de deur kunt vinden.
  • De technologie van LED noodverlichting garandeert zuinig energieverbruik, wat goed is voor het milieu en een langere levensduur garandeert.

Wat zeggen onze klanten?

Een expert via deze website heeft onze stroomstoring snel en kundig opgelost. Wij zijn echt afhankelijk van de stroom en kunnen niet te lang zonder, gelukkig hoefde dit ook niet dank…

- Alex Schuurmans uit Hellevoetsluis

De afgelopen weken is er veel ingebroken in onze straat. Wij hebben via Elektriciens.org een intercom laten installeren, op deze manier weten wij tenminste wie er voor de deur staat…

- Joost Roukes uit Oss

Toen we te maken kregen met een stroomstoring wilden we snel een goede elektricien die alles weer zou oplossen. Gelukkig was onze elektricien die we via deze site vonden…

- Christiaan Bave uit Heemskerk

Iedere situatie is uniek en vraagt om een specifieke inrichting van de noodverlichtingsinstallatie. Elektriciens.org is dé specialist op gebied van aanschaf, installatie en onderhoud van noodverlichting. Schroom daarom niet om contact op te nemen voor meer informatie over de toepassingsmogelijkheden.

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.