Renoveren of vervangen

Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Renoveren of vervangen van oude elektrische bedrading

Is de huidige elektrische bedrading sterk verouderd of functioneert jouw apparatuur niet meer naar behoren door een defecte bedrading? Geen paniek!

Elektriciens.org lost al jouw problemen met oude draadverbindingen op. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het renoveren of vervangen van alle mogelijke bedradingen, zowel in als rondom je woning.

Het belang van elektrische bedrading

De laatste jaren is het aantal apparaten in keukens sterk toegenomen. Omdat deze apparatuur het beste functioneert met goede draadverbindingen, is het belangrijk om uw bedrading goed te onderhouden. Daarom is het verstandig om een vakman met kennis en ervaring in te schakelen voor het renoveren of vervangen van de stroomdraden. Onze vakmannen nemen alle zorgen uit handen gedurende het vervangen of renoveren van jouw elektrische bedrading!

Elke stroomdraad een andere kleur

Er bestaan verschillende kleuren stroomdraden met bijbehorende kenmerkende functies. Dit overzicht geeft de belangrijkste verschillen tussen de draden weer.

  • De aarde draad is geel of groen en zorgt voor ontlading en afvoer van spanning
  • De fase draad is bruin en is verantwoordelijk voor de aanvoer van stroom
  • De nul draad is blauw en is verantwoordelijk voor de afvoer van stroom
  • De schakeldraad is zwart en is de draad waar stroom doorheen gaat bij een aan- en uit signaal bij de schakelaars

In gedateerde woningen wordt de (oude) elektrische bedrading in andere kleuren weergegeven.

  • De aarde draad is grijs
  • De fase draad is groen
  • De nul draad is rood
  • De schakel draad is zwart

Het is mogelijk dat er in jouw woning op een gegeven moment nieuwe elektrische bedrading is toegevoegd, terwijl de oorspronkelijke oude bedrading eveneens aanwezig is. Er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan als je zelf bedradingen gaat vervangen of renoveren wanneer er geen uniformiteit van de kleuren is. Schroom daarom niet om contact op te nemen met Elektriciens.org voor meer informatie en advies.

Wat zeggen onze klanten?

De afgelopen weken is er veel ingebroken in onze straat. Wij hebben via Elektriciens.org een intercom laten installeren, op deze manier weten wij tenminste wie er voor de deur staat…

- Jort Heyne uit Velp

Van het 1 op het andere moment kwam het volledige huis zonder stroom te zitten. Zelfs de hoofdschakelaar sloeg er steeds uit. Ik had geen idee waar het probleem kon liggen…

- Siem Veenendaal uit Waalre

Wij wilden onze groepenkast uitbreiden zodat we meer apparaten kunnen aansluiten. Ik durf hier zelf niet aan te beginnen, voor dit soort klusjes schakel ik liever een specialist in…

- Amir Wigman uit Gemert

Aangezien we toch met de verbouwing bezig waren van onze woning wilden we elektriciteit kabel laten verleggen naar de zolder. Een echte man-cave staat al jarenlang boven aan…

- Brent Barents uit Bergen op Zoom

Contact met de vakman

Onderneem nu actie en schakel Elektriciens.org in om schade en hoge kosten te voorkomen. Wil je in de toekomst het risico van een kortsluiting verkleinen? Neem dan eveneens contact op met onze vakmannen om regelmatig te controleren of de (oude) elektrische bedrading nog steeds functioneert naar behoren. Zo niet, dan vervangen of renoveren wij graag voor je.

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.