Heel Nederland

Wij kunnen je helpen door heel Nederland. Van Groningen tot Venlo.

Scherpe prijs

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Maar kwaliteit hoeft niet duur te zijn.

Netwerk

Altijd een elektricien bij jou in de regio direct beschikbaar

Voorkom overlast

Een stroomstoring kan verantwoordelijk zijn voor erg veel hinder. Verlichting, wasmachines, vaatwassers, televisies en alle andere elektronische apparaten stoppen met functioneren wanneer er niet voldoende stroom is.

Het wordt des te vervelender wanneer je niet weet waardoor de storing veroorzaakt wordt. Gelukkig kunnen de experts bij Elektriciens.org je helpen bij het oplossen van een stroomstoring.

Wat veroorzaakt een stroomstoring?

Om een stroomstoring op te kunnen lossen moeten onze specialisten eerst uitzoeken waar de storing zich precies bevindt. Is het een defect in het eigen systeem of is het een algemene netstoring? Het is handig om even bij de buurtgenoten rond te vragen of zij dezelfde problemen hebben.

Bij een algemene netstoring zal er contact opgenomen moeten worden met de leverancier; vaak betekend een algemene netstoring een mankement in het grote systeem. Dit kan het beste worden opgelost door de leverancier van uw energie.

Bij een lokale netstoring is het als eerste van belang om in de stoppenkast de aardlekschakelaar te controleren. De aardlekschakelaar schakelt in wanneer de spanning op het net te groot wordt. Zodra er een te hoge spanning op het energienet komt, wordt de toevoer direct afgesloten. De meest voorkomende oorzaken hiervoor zijn kortspanning in een apparaat of overbelasting door meerdere apparaten. Wat je dan moet doen:

  • Schakel de stroom weer in.
  • Controleer of de aardlekschakelaar de stroom weer automatisch uitschakelt.
  • Controleer of er teveel verbruikende apparaten tegelijkertijd aan staan. Doe dit door de apparaten één voor één uit en aan te zetten.
  • Als alle apparaten uitgeschakeld staan, maar de aardlekschakelaar nog steeds de stroom afsluit zit er ergens kortsluiting in het net.

Als je op deze manier kortsluiting hebt ontdekt kun je het beste contact opnemen met de elektriciens van Elektriciens.org. Zij weten als geen ander hoe ze een kortsluiting in een netwerk moeten ontdekken.

Wat zeggen onze klanten?

De afgelopen weken is er veel ingebroken in onze straat. Wij hebben via Elektriciens.org een intercom laten installeren, op deze manier weten wij tenminste wie er voor de deur staat…

- Dylan Lemmens uit Woerden

Aangezien we toch met de verbouwing bezig waren van onze woning wilden we elektriciteit kabel laten verleggen naar de zolder. Een echte man-cave staat al jarenlang boven aan…

- Dylano Hak uit Landgraaf

Dit weekend is er bij ons vandalisme geweest, op de oprit. Nu hebben we een videobewakingscamera ingesteld, zo kunnen wij altijd alles in de gaten houden en beelden terugkijken…

- Felix Erhout uit Hattem

Voorbereiden op een stroomstoring

Je kunt moeilijk voorspellen wanneer er een stroomstoring plaats zal vinden, maar je kunt je er wel op voorbereiden. Enkele maatregelen om te treffen voor een mogelijke stroomstoring zijn:

  • Radio met batterijen
  • Zaklamp met batterijen
  • Voldoende kaarsen
  • Een opgeladen, uitgeschakelde mobiele telefoon
  • Noodnummers van uw energieleverancier

Met deze voorbereidingen kun je een stroomstoring zo goed mogelijk doorstaan. Mocht het toch tot een stroomstoring komen, dan kun je rekenen op de elektriciens van Elektriciens.org. Neem in zo’n situatie meteen even contact op.

Elektricien netwerk Nederland

Wanneer je een stroomstoring hebt dan wil je dit zo snel mogelijk opgelost hebben door een vakkundige elektricien bij jou uit de regio. Dat kan nu via het landelijk opererend netwerk Elektriciens.org. Ook voor alle andere elektra werkzaamheden kun je ons inschakelen.